Waterbedden

Waterbedden en waterbed onderdelen kunnen wij in elke maat leveren. Sinds 1987 hebben wij waterbedden service waardoor wij de specialist zijn. In elke prijsklasse en kwaliteit kunnen wij u waterbedden, watermatrassen of waterbed onderdelen leveren.

Waarom slapen op waterbedden

Door het water wordt het lichaam gelijkmatig verdeelt. Dit zorgt ervoor dat je minder drukpunten hebt dan in een conventioneel matras.  Hierdoor draai je minder per nacht en wordt je uitgeslapen wakker. Door het verwarmingselement wat er standaard in een waterbed zit hoeft je lichaam zijn eigen verwarming minder hard te laten werken. Weer een plus punt om uitgeslapen wakker te worden. In het waterbed ligt de romp het diepste in het water (dat is zwaarste gedeelte van het lichaam). Hierdoor liggen je voeten automatisch iets hoger. Dit vind het lichaam fijn want het helpt de bloedsomloop om makkelijker naar het hart terug te stromen.

Waterbedden zijn hygiënisch om op te slapen

Slapen op water is hygiënisch. De onderdeken (ook wel tijk genoemd) kan regelmatig gewassen worden. Doordat het gewassen kan worden heeft huisstofmijt geen kans om zich maand in maand uit, jaar in jaar uit te nestelen. Wilt u het helemaal voorkomen kunt u met de B-sensible molton deze huisstofmijt uit uw bed houden. Daarnaast kan het watermatras zelf met een doek en warm water worden afgenomen.
Ook deze werkzaamheden kunt u makkelijker maken door een topliner over het matras te leggen. Hierdoor kan stof, huidschilfers en haren niet meer tussen het matras en de onderdeken komen. Regelmatig uitkloppen van topliner en uw bed is weer schoon. Mocht de topliner toch erg vies zijn geworden kan hij gewoon in de wasmachine.